ÅPNING // Sommerutstillingen

Utstillingsåpning
ANDERS SLETVOLD MOE
SOLVEIG LØNSETH

Årets sommerutstilling åpnes 20. juni kl. 17:00 og vil grunnet omstendighetene være et lukket arrangement.
Det blir åpnet for publikum puljevis mellom kl. 18:00 - 20:00.

Denne kvelden vil det være flere muligheter for å oppleve kunstneriske innslag og sommerstemningen på Straumen.

StaumenOpen
Nils Aas Kunstverksted, Kortreist dansefestival (KOREDA) og Kjerringa me´ Straumen inviterer til historiens første StraumenOpen!

Opplev kunst, dans og musikk i et sammensydd program – kun en kveld!

Kl. 17:00 (NB. LUKKET ARRANGEMENT) Vi åpner årets sommerutstilling i Nils Aas Kunstverksted, med Solveig Lønseth og Anders Sletvold Moe. Kunstverkstedet spanderer forfriskninger i glass, musikk og performance ved KOREDA på åpningen, sammen med kunstopplevelser og taler til årets sommerutstilling.
Kl. 18:00 - 20:00 Galleriet åpner for publikum, velkommen inn i sommerutstillingen! (Publikum slippes puljevis inn i utstillingen grunnet smitteverntiltak)

Fra kl. 18:00 (NB. PÅMELDING) kan man rusle opp bakken til Kjerringa me´ Straumen, der festen fortsetter! Kjerringan gjør plass til 100 gjester på trygg avstand, med telt og servering inne -og utendørs. Blir du sulten fins det sodd, blir du tørst fins det øl og vin og blir du glad fins det musikk. KOREDA har invitert DJ Ingebling til å gi oss en midtsommerskveld du ikke vil være uten.

Har du lyst til å bli med enda tidligere?

Kl.14.00 kan du starte dagen med et smell - bli med å bad med KOREDA @thisisbadebloggen på gjestebrygga i Sandvågen. Tema: Hopping og stupning. Enkel servering.

I år må vi gjøre dette på en trygg og forsvarlig måte. Vi åpner derfor ikke for påmelding til StraumenOpen før 15.juni, med forsikring om at 100 gjester er tillatt å samle til et arrangement. Vi tar også derfor forbehold om at antall og event kan endres.

Påmelding blir tilgjengeliggjort 15.juni. Du kan melde din adkomst på alt, eller deler av programmet.

Gjester som ikke har kommet seg inn på Kjerringa før kl. 20:00, gir automatisk opp sin plass for andre gjester, så hvis noe har kommet i veien blir det mulighet for andre.