Ekornklubben

EKORNKLUBBEN - kunst og skulpturverksted for barn og unge

Ekornklubben er Nils Aas Kunstverksted sin egen kunstklubb. Navnet er hentet fra Nils Aas sin skulptur «Ekorn» som du finner både ute i Muustrøparken og inne i Kunstverkstedet.

NB. Høsten 2020 er det kun en gruppe med Ekornklubb for alle aldre. Grunnet smittevern er det også påmelding i forkant, og et maksantall på 10 barn i verkstedet samtidig.

PLAN FOR EKORNKLUBBEN FINNER DU I VÅR KALENDER

Påmelding: solveig.viken@nils-aas-kunstverksted.no

TRE
TRE
LEIRE
LEIRE
GRAFIKK
GRAFIKK

Ongan må få lær å mester nå

– Nils Aas

Verkstedsaktivitetene tar utgangspunkt i Nils Aas sitt kunstnerskap og aktuelle utstillinger i galleriet. Det arbeides med alle slags materialer og teknikker, som; tre, metall, papir, gips, leire, maleri, grafikk, keramikk, m.m.

At kunstverkstedet skulle gi barn og unge muligheten til å møte materialer og skape form var et uttalt ønske fra Nils Aas selv.

Ekornklubben møtes annenhver søndag gjennom året, med unntak av sommersesongen. I desember holder Ekornklubben sin årlige Juleutstilling i Nils Aas Kunstverksteds lokaler.
Du kan melde deg inn i Ekornklubben, eller komme som dropp inn gjest på de forskjellige aktivitetene.

PRISER:
Ekornklubben 5+: Medlemskap pr. semester: 900/750,-Dropp inn: 120/100,-
Ekornklubben 10+: Medlemskap pr. semester: 1100/900,-Dropp inn: 170/120,-
*rabatterte priser for medlemmer i venneforeningen og søsken.

NB. Høsten 2020 er det kun en gruppe med Ekornklubb for alle aldre. Grunnet smittevern er det også påmelding i forkant, og et maksantall på 10 barn i verkstedet samtidig. (Priser som i EK 5+)

For spørsmål kontakt formidlingsansvarlig:
Solveig Viken
E: solveig.viken@nils-aas-kunstverksted.no

T: 93 25 91 22