KunstUka - Sommerskole!

SOMMERSKOLE OG NYTT UTSMYKNINGSPROSJEKT PÅ BYGGEGJERDET!

Uka etter skoleslutt blir det KunstUka og sommerskole på Nils Aas Kunstverksted!

Uka blir spekket med ulike aktiviteter, både inne i kunstverkstedet og ute i friluft. Av høydepunkter kan vi fortelle at Erlend Peder Kvam blir med på sommerskolen hele to dager, og skal ha et større prosjekt med de som melder seg på. Erlend Peder jobber i krysningen mellom illustrasjon og kunst, og har et veldig lekent formspråk. Tema han tar med for disse to dagene blir: Visuelle motsetninger.

Det er også slik at illustrasjonene deltagerene lager, skal blåses opp, printes på aluminium og bli til en ny utsmykning på byggegjerdet ved Marens Bakeri! Så her får deltagerne mulighet til å bli med å sette sitt preg på Straumen.

Erlend Peder håper mange tegneglade vil komme og bidra til en spennende og innholdsrik dekorasjon!

KunstUka på Nils Aas Kunstverksted blir en del av Inderøy Kommune sin helhetlige plan for «Sommer i Inderøy 2021» med ulike tilbud for barn og ungdom.

Praktisk info om opplegget:
Målgruppe: 8-13 år
Tidspunkt: 21. – 25. juni, fra kl. 9:00 – 15:00.
Påmelding: Maks 15 plasser, informasjon om påmelding på Inderøy Kulturskole.

*Tilbudet er sponset av Inderøy Kommune og derfor GRATIS!

Bilde: Erlend Peder Kvam - "Handy"

_______

Bio, Erlend Peder Kvam.
Erlend Peder Kvam (f. 1994) er en kunstner og illustratør fra Inderøy som bor og jobber i Oslo. Han er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, Hochschule Für Grafik und Buchkunst og Nordland Kunst- og Filmfagskole. Som illustratør har han jobbet med blant annet Bloomberg Businessweek, Pom Poko, Cezinando og BENEE. Han er tidligere medlem av design- og performancekollektivet Narves1biblioteket og I 2020 var han med å grunnlegge zine- og kunstbokforlaget Foot Books.